XL-S Medical tuotteita painon hallintaan: osta 2 maksa 1

Osta 2 maksa 1

(tarjoamme edullisemman)

XL-S Medical on valikoima terveydenhuollon tarvikkeita. Tuotteita ei suositella alle 18-vuotiaille eikä niille, joiden painoindeksi on alle 18,5. Älä käytä valmisteita raskauden tai imetyksen aikana. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

XL-S Medical Fat Binder Direct 90 annospussia: Direct-rasvansitoja tekee painonhallinnasta entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Kätevä ja huomaamaton annospussi on helppo ottaa mukaan mihin tahansa ja sen sisällön voi kaataa suoraan suuhun. Herkullinen marjanmakuinen jauhe on heti valmis nautittavaksi. Annospussien sisältämän jauheen vaikuttava aine on Litramine. Se on luonnollisista ja orgaanisista lähteistä saatava kuituyhdiste, jonka on kliinisesti todistettu sitovan ruokavaliossa olevia rasvoja. Ota 1 annospussi jauhetta 3 kertaa vuorokaudessa välittömästi aterian jälkeen. (Norm. 73,48)

XL-S Medical Fat Binder 180 tabl: XL-S Medicalin rasvansitojan vaikuttava aine on Litramine. Se on luonnollisista ja orgaanisista lähteistä saatava kuituyhdiste, jonka on kliinisesti todistettu sitovan ruokavaliossa olevia rasvoja. Yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan se tukee tehokkaasti painonhallintaa. Ota 2 tablettia 3 kertaa vuorokaudessa nesteen kera välittömästi aterian jälkeen. (Norm. 69,76)

XL-S Medical Max Strength 120 tabl: XL-S Medical Max Strength vähentää kalorien saantia tavallisimmista ravintoaineista: kompleksisista hiilihydraateista, sokerista ja rasvasta. Valmiste sisältää Clavitanolia, joka on patentoitu, luonnollinen yhdistelmä. Se vähentää tavallisimpien ravntoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Tämä vähentää ruosasta saatavia kaloreita ja tutkimusten mukaan auttaa laihtumaan enemmän kuin pelkkä vähäkalorinen ruokavalio ja liikunnan lisääminen yhdessä. Ota 2 tablettia 30 minuuttia ennen kahta päivän pääateriaa. Älä ota enempää kuin 4 tablettia päivässä. (Norm. 92,10)

XL-S Medical Max Strength Sticks 60 annospussia: XL-S Medical MAx Stregth vähentää kalorien saantia tavallisimmista ravintoaineista: kompleksisista hiilihydraateista, sokerista ja rasvasta. Valmiste sisältää Clavitanolia, joka on patentoitu, luonnollinen yhdistelmä. Se vähentää tavallisimpien ravntoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Tämä vähentää ruosasta saatavia kaloreita ja tutkimusten mukaan auttaa laihtumaan enemmän kuin pelkkä vähäkalorinen ruokavalio ja liikunnan lisääminen yhdessä. Ota 1 annospussi jauhetta 30 minuuttia enne kahta päivän pääateriaa. (Norm. 92,10)

XL-S Medical Hunger Buddy 40 kaps: XL-S Medicalin Hunger Buddy pienentää annoskokoja ja auttaa hallitsemaan napostelua. Se sisältää luonnonllisen kuituyhdistelmän, joka hillitsee ruokahalua ja aikaansaa miellyttävän kyläisyyden tunteen. Se soveltuu ylipainon hoitoon ja ennaltäehkäisyyn. Ota 2 kapselia 3 kertaa vuorokaudessa vesilasillesen kera 30 minuttia ennen jokaista pääateriaa ja tarvittaessa 1-2 kapselia aterioiden välissä pienentääksesi annoskokoja ja välttääksesi napostelua, Älä ota enempä kuin 9 kapselia päivässä. (Norm. 18,52)