Minisun D-vitamiinivalmisteita +25 tabl. kaupan päälle!

Kaikille +25 tablettia kaupan päälle!

Minisun Junior Nalle on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Nalle on maukkaan mansikan makuinen ja nallen muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille. 125 tabl. 10,50 € (norm. 100 tabl. 11,45).

Minisun Junior Apina on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Apina on maukkaan banaanin makuinen ja apinan muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille. 125 tabl. 10,50 € (norm. 100 tabl. 11,45).

Minisun D-vitamiini 20 mikrogrammaa on hyvänmakuinen tabletti, joka sopii kaikenikäisille. Minisun-tableteilla varmistat helposti riittävän D-vitamiinin saannin ympäri vuoden. Minisun-tabletit sisältävät hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Hyvänmakuiset Minisun-tabletit voit imeskellä, pureskella, niellä tai murskata. 225 tabl. 16,50 € (norm. 200 tabl. 18,48).

Minisun D-vitamiini 50 mikrogrammaa on hyvänmakuinen tabletti, joka sopii kaikenikäisille. Minisun-tableteilla varmistat helposti riittävän D-vitamiinin saannin ympäri vuoden. Minisun-tabletit sisältävät hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Hyvänmakuiset Minisun-tabletit voit imeskellä, pureskella, niellä tai murskata. 225 tabl. 24,50 € (norm. 200 tabl. 27,09).