Favora Kiinteyttävä tuotesarja -15 %

Kaikille -15 %

Favora Kiinteyttävä ja Ravitseva Silmänympärysvoide on kolmivaikutteinen silmänympärysvoide, joka auttaa häivyttämään ryppyjä, turvousta ja tummia silmänalusia sekä palauttamaan ihon luonnollista kiinteyttä ainutlaatuisen yhdisteen avulla. Betaiini ja hyaluronihappo tehokosteuttavat ihoa lisäten sen kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Kaikille 18,50 € (norm. 15 ml 21,96)

Favora Kiinteyttävä ja Korjaava Seerumi on ihoa silottava ja kiinteyttävä tehokosteuttava seerumi, joka auttaa häivyttämään juonteita ja ryppyjä sekä stimuloimaan ihon kiinteydelle tärkeän kollageenin muodostumista. Hyaluronihappo ja betaiini saavat ihon tuntumaan tehokosteutetulta ja täyteläisen kimmoisalta. Kaikille 20,50 € (norm. 30 ml 24,16)

Favora Kiinteyttävä ja Ravitseva Päivävoide SK15 saa ihon tuntumaan sileämmältä ja joustavammalta. Ravitseva, kiinteyttävä ja tehokkaasti kosteuttava koostumus auttaa aktivoimaan ihon luonnollisia toimintoja ikääntymistä vastaan. Suojakerroin 15 auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA/UVB-säteiltä. Kaikille 20,50 € (norm. 50 ml 24,16)

Favora Kiinteyttävä ja Ravitseva Yövoide on tehokkaasti ravitseva voide, joka auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista yön aikana sekä korjaamaan iän merkkejä. Peptidiyhdiste yhdessä betaiinin, hyaluronihapon ja avokadoöljyn kanssa auttaa aktivoimaan ihon luonnollisia toimintoja ikääntymistä vastaan, kosteuttamaan tehokkaasti, kiinteyttämään ja ehkäisemään juonteiden muodostumista. Kaikille 18,90 € (norm. 50 ml 22,22)