Palvelut

Drive-in

Reseptiasioissa voit asioida myös Drive in -palvelussa, kun et pääse apteekkiin esimerkiksi mukana olevan sairaan lapsen tai lemmikin vuoksi.

Erityisosaaminen

Joukkoomme kuuluu venäjänkielentaitoinen farmaseutti. Palvelemme myös englannin ja ruotsin kielellä.

Lääkejätteet

Apteekkimme ottaa vastaan lääkejätteitä kotitalouksilta ja toimittaa ne korvauksetta hävitettäväksi ongelmajätelaitokselle. Raision Ykkösapteekissa lääkejätteet jätetään lääkejäteastiaan, joka sijaitsee heti apteekin sisäänkäynnin vieressä.

Reseptien uusimispyynnön lähettäminen

Lähetämme pyynnöstänne reseptien uusimispyynnön siihen terveyskeskukseen mistä reseptit on kirjoitettu.  Kaikkia reseptejä ei kuitenkaan voi uusia apteekin kautta ja silloin tulee ottaa itse yhteys reseptin määränneeseen yksikköön. Uuden reseptin saaminen voi kestää jopa 8 arkipäivää. Kanta-asiakkaille uusimispyynnön lähettäminen on maksutonta.

Suuret lääkekulut

Voimme tarkistaa asiakkaiden apteekistamme ostamien korvattavien lääkkeiden omavastuu-kertymän. Kun asiakkaan lääkeostojen (vuotuinen) omavastuuosuus (v. 2018 605,13 €) on täyttynyt, hän saa lääkkeiden lisäkorvauksen suoraan apteekista. Tällöin asiakas maksaa vain lääkekohtaisen 2,50 € omavastuuosuuden.

Lisätietoa: www.kela.fi

Tiliasiakkuus

Tiliasiakkuus on helppo tapa hoitaa lääkemaksut. Se sopii kotisairaanhoidon tai palvelutalon asiakkaille. Laskun maksamista voi helpottaa tekemällä suoramaksusopimuksen.

Verenpainemittari

Asiakkaidemme käytössä on elektroninen verenpainemittari. Henkilökuntamme opastaa tarvittaessa mittarin käytössä. Mittaus on maksutonta.

Yhteisöasiakkaat

Palvelemme myös lääkäriasemia ja yrityksiä sekä palvelutaloja, päiväkoteja ja kouluja.