Kuukauden tarjoukset

Priorin Extra 180 kaps. ravintolisä hiuksille

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen.

Näkyviä tuloksia jo kahdessa kuukaudessa.

180 kaps

Kanta-asiakkaille 69.00€ (norm. 91.92)

Helein Anti-Aging Premium tuotteen ostajalle toinen Helein-tuote kaupan päälle

Helein Anti-Aging Premium on kauneusravintolisä iholle. Se sopii henkilöille, jotka haluavat edistää ihon heleyttä ja nuorekkuutta sekä ennaltaehkäistä ja poistaa ikääntymisen merkkejä.

Ceramosides-keramidit (30 mg/vrk) lisäävät tutkitusti ihon elastisuutta ja kosteuspitoisuutta ja vähentävät ryppyjen muodostumista. A-vitamiini ylläpitää ihon ja limakalvojen hyvinvointia ja se sopii erityisesti kuivasta ihosta ja limakalvoista kärsiville. Koentsyymi Q10, E-vitamiini ja vihreä tee -uute toimivat antioksidantteina, jotka hidastavat ikääntymismuutoksia. Hyaluronihappo eli hyaluronaani on kosteutta sitova mukopolysakkaridi jota esiintyy mm. ihossa.

Helein Anti-Aging Premium sopii yhteiskäyttöön Helein Biotin+ tai Hair, Skin & Nails -valmisteiden kanssa. Helein Biotin+ on kauneusravintolisä hiuksille ja kynsille. Helein Skin, Hair & Nails on kauneusravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille.

60 kaps

Tuoteen ostajalle toinen Helein-tuote kaupan päälle! (norm. 38.95)

Licener täishampoo 100 ml

Licener täishampoo on helppokäyttöinen kertahoito, joka tappaa päätäit ja saivareet jo yhdellä kerralla. Se tukahduttaa täit ja rikkoo saivareiden kuoren. Vaikuttaa jo 10 minuutissa.

Shampoo on hellävarainen iholle ja hiuksille, se ei kirvele, eikä se sisällä kemiallisia hajusteita. Licenerin vaikuttavana aineena on Neem-puusta peräisin oleva luonnollinen Neem-uute.

100 ml

Kanta-asiakkaille 19.00 (norm. 22.58)

SB12 Duo suuvesi 500 ml

SB12 Duo suuvedellä on patentoitu koostumus, joka tutkitusti ehkäisee pahanhajuista hengitystä 12 tunnin ajan. Se sisältää 0.2% fluoria, joka päivittäin käytettynä todistetusti ehkäisee reikiintymistä. Eukalyptus/mentholin maku.

500 ml

Kanta-asiakkaille 16.90 (norm. 19.09)

Rela Drops maitohappobakteerivalmiste tipat 10 ml

Rela Dropsin sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista.

Rela Drops -tipat sopivat vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja. Valmistetta voi turvallisesti käyttää myös vastasyntyneille. Valmisteen öljyseos on todettu hyvin siedetyksi.

Tuotteen ostajalle suloinen pehmolelu kaupan päälle!

10 ml

Kanta-asiakkaille 16.50 (norm. 19.47)

Idoform CAPS maitohappobakteerivalmiste 100+20 kaps

Idoform CAPS on maitohappobakteerikapseli, joka sisältää maailman tutkituinta ja dokumentoitua maitohappobakteerikantaa, Lactobacillus rhamnosus GG:tä sekä suolistossa luonnostaankin esiintyvää maitohappobakteeria Bifidobacterium BB-12 -maitohappobakteeria.

Idoform CAPS soveltuu päivittäiseen käyttöön niin aikuisille kuin lapsille (3-vuotiaasta alkaen). Pieni, kasvipeärinen kapseli on helppo niellä. Kapselin voi tarvittaessa myös avata ja sen sisältö sekoittaa nesteeseen.

100+20 kaps

Kanta-asiakkaille yhdistelmäpakkaus 22.00 (norm. 24.49)

Evergia Multilong monivitamiini- ja hivenainevalmiste 120 kaps

Evergia Multilong on pitkävaikutteinen monivitamiini- ja hivenainevalmiste. Se sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta.

Evergia Multilongissa vitamiinit vapautuvat elimistöön tasaisemmin pitkin päivää. Vain 1 kapseli päivässä riittää. Ei raskaana oleville.

120 kaps

Kanta-asiakkaille 20.90 (norm. 24.49)

Ophtim Eye Hydra 60 x 0,5 ml

Ophtim Eye Hydra silmätipoissa vaikuttavana aineena on hyaluronihappo. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia.

Ophtim Eye Hydra silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten ne sopivat jatkuvaan ja runsaaseenkin käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa.

60x0,5ml

Kanta-asiakkaille 25.50 (norm. 29.96)

Vaxol korvasuihke 10 ml

Vaxol on 100 % farmaseuttisesti puhdistettua oliiviöljyä. Vaxolin antibakteriaalinen vaikutus perustuu sen sisältämiin polyfenoleihin ja se sisältää myös ihoa suojaavaa ja vahvistavaa E-vitamiinia.

10 ml

Kanta-asiakkaille 13.90 (norm. 17.12)

Ophtim Eye Forte 20 x 0,5 ml

Ophtim Eye Forte on kosteuttava, rauhoittava ja suojaava silmätippa kätevissä uudelleensuljettavissa pipeteissä.

Ophtim Eye Forte kostettaa pitkäaikaisesti ja soveltuu eritysesti yökäyttöön.

20x0,5ml

Kanta-asiakkaille 10.50 (norm. 12.60)

SB12 WHITE valkaiseva suuvesi 500 ml

SB12 WHITE valkaiseva suuvesi antaa pitkäaikaisen 12 tunnin suojan hengityksen pahaa hajua vastaan.

Se auttaa myös valkaisemaan hampaita ja neutraloimaan värjäytymiä sekä vähentää uusien värjäytymien syntymistä.

500 ml

Kanta-asiakkaille 16,90 (norm. 19.09)

Ophtim Eye Hydra 10 ml

Ophtim Eye Hydra silmätipoissa vaikuttavana aineena on hyaluronihappo. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia.

Ophtim Eye Hydra silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten ne sopivat jatkuvaan ja runsaaseenkin käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa. Säilyy avattuna 2 kuukautta.

10 ml

Kanta-asiakkaille 12.90 (norm. 15.12)

Multivita Omegalive Basic 120 kaps

Multivita Omegalive Basic on laadukas kalaöljykapseli, joka on pienen kokonsa ja soikean muotonsa vuoksi helppo niellä.

Se on erinomainen valinta silloin, jos ei haluta tai voida käyttää vahvoja kalaöljyvalmisteita. Sopii esimerkiksi henkilöille, joilla on korkeat kolesteroliarvot tai seurannassa oleva verenohennuslääkitys. Valmiste sopii käytettäväksi yhdessä muiden vitamiinivalmisteiden kanssa, sillä se ei sisällä lisättyjä vitamiineja.

120 kaps

Kaikille 16.50 (norm. 19.47)

Melarest Melatoniini 1 mg nieltävä 100 tabl

Melarest Melatoniini 1 mg tabletit sisältävät 1 mg melatoniinia. Se sopii sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön.

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Se auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

100 tabl

Kanta-asiakkaille 15.50 (norm. 19.63)

RaMaVit Ubikinoni Q10 100 mg 60 kaps

Ramavit Ubikinoni Q10 on vahva ubikinonivalmiste, jossa on mukana B1-vitamiinia ja luontaista E-vitamiinia tukemassa ja vahvistamassa ubikinonin toimintaa. Ubikinoni on välttämätön solujen energian tuotannossa, erityisesti sydämen toiminnalle. Tiamiini (B1) edistää sydämen normaalia toimintaa. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Helposti nieltävä kapseli. Tuote on maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Kapselikuoren liivate on peräisin naudasta.

60 kaps

Kanta-asiakkaille 18.90 (norm. 23.60)

Devisol Strong 50 mikrog D-vitamiinivalmiste 200 tabl

Devisol Strong maistuu raikkaasti sitrukselta ja sisältää 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. 50 mikrogramman vahvuus sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon sekä harvempaa annostusta suosiville. Hammasystävällinen tabletti on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla ja sisältää vain luonnollista sitrusaromia.

Helposti suussa hajoavan tabletin voi joko imeskellä, pureskella tai antaa hitaasti liueta suussa. Laktoositon (maidoton), gluteenito, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

200 tabl

Kaikille 21.50 (norm. 25.37)

Apteekki FluAcute Zinc aniksenmakuinen suusuihke 20 ml

Apteekki FluAcute Zinc suusuihke on tarkoitettu virusperäisen ylähengitystieinfektion keston lyhentämiseen ja sen oireiden, kuten kurkkukivun lievitykseen. Aniksenmakuinen.

Tuotteen sisältämä sinkkiasetaatti lyhentää virusperäisen ylähengitystieinfektion kestoa ja lievittää sen oireita. Sinkin vaikutukset ovat suun ja nielun limakalvolle annosteltuna paikallisia. Liuennut sinkki estää virusten sitoutumista soluihin ja siten estää infektion leviämistä. Dekspantenoli eli B5-vitamiini osallistuu suun ja nielun limakalvojen pintasolukon uusiutumiseen. Glyseroli ja sorbitoli muodostavat hypertonisen liuoksen, joka kosteuttaa nielua, tekee limasta juoksevampaa, sekä vähentää osmoottisesti limakalvoturvotusta ja turvotuksen aiheuttaman kurkkukivun tunnetta.

20 ml

Kanta-asiakkaille 16.00 (norm. 19.15)

MAR plus 5% nenäsumute 20 ml

MAR plus nenäsumute sisältää 5% dekspantenolia isotonisessa merisuolaliuoksessa: se hoitaa, puhdistaa ja kosteuttaa nenän limakalvoja. Tuote edistää ärtyneiden ja aristavien nenän limakalvojen paranemista.

MAR plus nenäsumutetta käytetään nenän limakalvojen kostuttamiseen ja hoitoon esimerkiksi nuhan ja nenän tukkoisuuden yhteydessä. MAR plus 5% nenäsumute on säilöntäaineeton, ja se sopii myös imeväisille ja pikkulapsille.

20 ml

Kanta-asiakkaille 7.50 (norm. 9.48)

Ophtim Eye Hydra 20 x 0,5 ml

Ophtim Eye Hydra silmätipoissa vaikuttavana aineena on hyaluronihappo. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia.

Ophtim Eye Hydra silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten ne sopivat jatkuvaan ja runsaaseenkin käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa.

20x0,5 ml

Kanta-asiakkaille 10.50 (norm. 12.60)

Multivita Omegalive Raskaus 100 kaps

Multivita Omegalive Raskaus on kehitetty erityisesti raskaana olevien ja imettävien tarpeisiin.

Multivita Omegalive Raskaus sisältää erityisen runsaasti odottajalle tärkeitä DHA-rasvahappoja. DHA ylläpitää sikiön ja rintaruokinaassa olevan imeväisen aivojen ja silmien normaalia kehitystä ja sen tarve on suuri erityisesti viimeisen raskauskolmanneksen aikana. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja joten sitä voi haluttaessa käyttää yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

100 kaps

Kaikille 16.50 (norm. 19.63)

Nasolin A-vitamin nenäsuihke 10 ml

Nasolin A-vitamin on kosteuttava ja hoitava öljypohjainen nenäsuihke kuivan ja karstaisen nenän hoitoon. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sopii yli yksivuotiaille. Se edistää nenän pintakudoksen uusiutumista ja vaikuttaa pitkäaikaisesti.

Tuotteen sisältämä A-vitamiini edistää nenän limakalvon uusiutumista ja tervehtymistä. Nasolin A-vitamin on säilöntäaineeton ja se on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

10 ml

Kanta-asiakkaille 6.50 (norm. 8.06)

Avéne Cicalfate Repair Cream 40 ml

Avène Cicalfate Repair Cream on suojaava, antibakteerinen hoitovoide vaurioituneelle iholle. Se on tuoksuton ja parabeeniton voide, joka on erittäin hyvin siedetty ja sopii mm. atooppiseen ihottumaan, haavaumiin, hiertymiin, vaippaihottumaan ja maitorupeen.

Voiteen sisältämät sukralfaatti ja sinkki muodostavat hengittävän suojan hoidettavalle alueelle. Antibakteerisena aineena toimii kupari. Voide sopii sekä aikuisille että lapsille. Hajusteeton. Tuotteella on Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

40 ml

Kanta-asiakkaille 8.90 (norm. 10.36)

Apobase Creme 200 g

Apobase Creme on keskirasvainen perusvoide (rasvapitoisuus 30 %). Se on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä perusvoide päivittäiseen käyttöön.

Apobase Creme sopii koko vartalolle, kuivalle ja herkälle iholle niin aikuisille kuin lapsille.  Hajusteeton ja parabeeniton.

200 g

Kanta-asiakkaille 7.50 (norm. 8.71)

Multivita Omegalive Strong 100 kaps

Multivita Omegalive Strong on päiväannostukseltaan yksi apteekin vahvimmista kalaöljykapseleista. Suositeltu päiväannos, 2 kapselia sisältää 1330 mg omega-3-rasvahappoja.

Korkeasta omega-3-pitoisuudesta huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

100 kaps

Kaikille 18.00 (norm. 21.24)

Sebamed Lime suihkugeeli 250 ml

Sebamed-sarjan uutuus on raikkaalle limelle tuoksuva suihkugeeli. Se sopii päivittäiseen vartalonpesuun normaalille, kuivalle ja herkälle iholle.

Virkistävä ja erittäin hellävarainen lime-suihkugeeli puhdistaa hellävaraisesti ja palauttaa ihon kosteustasapainon. pH 5,5 ylläpitää ihon omaa luonnollista suojaa.

250 ml

Kaikille 6,00 (norm. 10.04)

Apteekki FluAcute Zinc suusuihke 20 ml mustaherukka

Apteekki FluAcute Zinc suusuihke on tarkoitettu virusperäisen ylähengitystieinfektion keston lyhentämiseen ja sen oireiden, kuten kurkkukivun lievitykseen. Mustaherukanmakuinen.

Tuotteen sisältämä sinkkiasetaatti lyhentää virusperäisen ylähengitystieinfektion kestoa ja lievittää sen oireita. Sinkin vaikutukset ovat suun ja nielun limakalvolle annosteltuna paikallisia. Liuennut sinkki estää virusten sitoutumista soluihin ja siten estää infektion leviämistä. Dekspantenoli eli B5-vitamiini osallistuu suun ja nielun limakalvojen pintasolukon uusiutumiseen. Glyseroli ja sorbitoli muodostavat hypertonisen liuoksen, joka kosteuttaa nielua, tekee limasta juoksevampaa, sekä vähentää osmoottisesti limakalvoturvotusta ja turvotuksen aiheuttaman kurkkukivun tunnetta.

20 ml

Kanta-asiakkaille 16.00 (norm. 19.15)

Apobase Oily Creme 200 g

Apobase Oily Creme on rasvainen perusvoide (rasvapitoisuus 60 %). Se on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä rasvainen perusvoide päivittäiseen käyttöön.

Apobase Oily Creme sopii koko vartalolle, erittäin kuivalle ja herkälle iholle, niin aikuisille kuin lapsille. Hajusteeton ja parabeeniton.

200 g

Kanta-asikkaille 8.00 (norm. 9.62)

Multi-tabs Multi Mints monivitamiinipurutabletti sitraana tai minttu 60 tabl

Multi-tabs Multi-Mints on uusi, raikas tapa nauttia päivittäinen monivitamiini. Se on aikuisille ja yli 11-vuotiaille lapsille suunniteltu hyvänmakuinen, pureskeltava tai imeskeltävä monivitamiini-kivennäisainetabletti, joka voidaan nauttia missä ja milloin vain – ilman vettä – aivan kuten pastilli. Sisältää 17 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta.

Vaivattomasti nautittava tuote sopii erityisesti kiireiseen arkeen, jossa omasta hyvinvoinnista huolehtiminen saattaa herkästi unohtua silloin tällöin. Myös tuotteen kätevä pakkaus sopii aktiiviseen elämäntyyliin. Makuina viileä minttu ja raikas sitruuna. Annostus 2 tablettia päivässä.

 

 

60 tabl

Kanta-asiakkaille 8.50 (norm. 10.43)

Ophtim Eye Day & Night 15+15 kpl

Ophtim Eye Day & Night on kosteuttava ja suojaava säilöntäaineeton silmatippa uudelleensuljettavissa pipeteissa.

Ophtim Eye Day & Night yhdistelmäpakkaus sisältää päivä- ja yötipat samassa pakkauksessa.

15 + 15 pipettiä

Kanta-asiakkaille 12.90 (norm. 15.12)

Devisol 20 mikrog D-vitamiinivalmiste 200 tabl

Devisol 20 mikrog on raikas ja hedelmäisen sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti, jonka voi joko imeskellä, pureskella tai antaa hitaasti hajota suussa. Hammasystävällinen tabletti on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla ja se sisältää vain luonnollista aromiainetta.

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

200 tabl

Kaikille 15.00 (norm. 17.70)

Evergia Multilong monivitamiini- ja hivenainevalmiste 60 kaps

Evergia Multilong on pitkävaikutteinen monivitamiini- ja hivenainevalmiste. Se sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta.

Evergia Multilongissa vitamiinit vapautuvat elimistöön tasaisemmin pitkin päivää. Vain 1 kapseli päivässä riittää. Ei raskaana oleville.

60 kaps

Kanta-asiakkaille 13.00 (norm. 15.74)

Favora kosteuttava seerumi 30 ml

Favora kosteuttava seerumi on kevyt ja erittäin hyvin imeytyvä. Se sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön.

Levitetään kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen. Käytetään hoitovoiteen alla. Favoran kosteuttavan seerumin hyaluronihappo sitoo runsaasti vettä ja lisää ihon kimmoisuutta. Sheavoin rasvahapot ravitsevat, suojaavat ja elvyttävät. Keramidit syväkosteuttavat kuivaa ihoa tehokkaasti. E-vitamiini vähentää vapaiden radikaalien vaikutusta. Hajusteeton, väriaineeton.

30 ml

Kaikille 15.00 (norm. 18.10)

Multivita Omegalive Juniori 45 kpl

Multivita Omegalive Juniori on hedelmäisen makuinen omega-3-kalaöljyvalmiste myös perheen pienimmille. Pehmeä, geelimäinen tabletti maistuu raikkaasti appelsiinilta ja sitruunalta, ja siinä on käytetty vain luonnollisia väriaineita.

Päiväannos, 2 kpl sisältää jopa 700 mg omega-3-rasvahappoja sekä 10 mg normaalia kasvua tukevaa D3-vitamiinia.

45 kpl

Kaikille 13.00 (norm. 15.70)

Rela Drops + D3 maitohappobakteeritipat 10 ml

Rela Drops + D -tipat ylläpitävät vastustuskykyä ja turvaavat lasten tarvitseman D3 -vitamiinin saannin. Valmiste sisältää muista Rela-tuotteista tuttuja ja hyvin tutkittuja Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteereita sekä hyvin imeytyvää D3 -vitamiinia pienelle lapselle ja vauvalle sopivassa muodossa.

Kaikki Rela-tuotteet sisältävät maailmanlaajuisesti patentoitua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteeria, joka on yksi tutkituimmista maitohappobakteerikannoista.

Tuotteen ostajalle suloinen pehmolelu kaupan päälle!

10 ml

Kanta-asiakkaille 18.00 (norm. 21.44)

Ophtim Eye Forte 10 ml

Ophtim Eye Forte on kosteuttava, rauhoittava ja suojaava säilöntäaineeton silmätippa.

Ophtim Eye Forte kostettaa pitkäaikaisesti ja soveltuu eritysesti yökäyttöön. Säilyy avaamisen jälkeen 4 kuukautta.

10 ml

Kanta-asiakkaille 12.90 (norm. 15.12)

SB12 Mint/menthol suuvesi 500 ml

SB12 suuvedellä on patentoitu koostumus, joka tutkitusti ehkäisee pahanhajuista hengitystä 12 tunnin ajan. Sisältää 0.05% fluoria, joka päivittäin käytettynä todistetusti ehkäisee reikiintymistä. Minttu/mentholin maku.

500 ml

Kanta-asiakkaille 16.90 (norm. 19.09)

Devisol MIX 10 mikrog D-vitamiinivalmiste lapsille 200 tabl

DeviSol MIX on hauska monimakupakkaus, jossa on mansikan, banaanin ja päärynän makuisia tabletteja samassa pakkauksessa. 1 puru/imeskelytabletti sisältää 10 mikrog D3-vitamiinia.

Devisol MIX sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Tuote on hammasystävällinen, sillä se on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

200 tabl

Kaikille 14.00 (norm. 16.92)

Rela Tabs sitruuna 30+10 tabl

Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Raikkaan makuisen tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Rela Tabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille.

30+10 tabl

Kanta-asiakkaille 13.90 (norm. 15.50)

Rela Tabs mansikka 30+10 tabl

Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Raikkaan makuisen tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Rela Tabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille.

30+10 tabl

Kanta-asiakkaille 13.90 (norm. 15.50)

Rela Tabs omena 30+10 tabl

Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Raikkaan makuisen tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Rela Tabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille.

30+10 tabl

Kanta-asiakkaille 13.90 (norm. 15.50)